Beszólások

tagok helyett TAGEK

3d (1) box (1) celeb (3) címlap (1) dj (1) flash (2) fotó (7) fotóhack (7) fotózás (4) funny (6) generátor (3) generator (9) generátorok (7) hack (7) képszerkesztés (10) kolázs (1) poén (6) polaroid (1) retro (1) szappan (1) szimmetriagenerator (1) szöveges (3) tibet (1) vicces (6) zene (1) Címkefelhő

Friss topiC

  • Susanna8: SZIA!!! Nézd meg légyszi az oldalunkat! Egyszerűen és gyorsan készíthetsz fotómontázsokat, képesla... (2009.09.15. 16:05) Címlap csodabogár: Tv Guide

Apánk a Magyar Online

Mjúzik

Címlap csodabogár: Tv Guide

2008.04.18. 23:15 norbibo

Annyira – de annyira utálom az újság-címlap generátorokat! De mivel még itt nem mutattam be egyet sem, arra az esetre ha valaki még nem találkozott volna ilyen csodával, íme egy ilyen generátor.
Több felesleges adatot kell megadni a fotó feltöltése után, de a kép pozíciójának és méretének megváltoztatásának lehetőségével végül egész pofás borítót lehet összebarkácsolni.

1 komment

Címkék: fotó hack képszerkesztés címlap vicces poén generator fotózás funny generátorok fotóhack

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyegenerator.blog.hu/api/trackback/id/tr6432187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susanna8 2009.09.15. 16:05:20

SZIA!!! Nézd meg légyszi az oldalunkat! Egyszerűen és gyorsan készíthetsz fotómontázsokat, képeslapot, címlapot és egyéb vicces cuccokat.
Ingyen, magyarul és publikálhatod is az oldalon vagy a sajátodon is! Ha tetszik, írj róla egy pár sort a blogodban, hálásak lennénk :-)))
www.writeonit.org/hu/
Véleményezd is bátran! (susanna@writeonit.org)
süti beállítások módosítása